Kazik70 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Mam taki mały aparacik jak w temacie. Jedyny problem to brak sterowników :lol: Śmieszne? NIE to wcale nie jest śmieszne od prau dni googluje i nic!!!!!!! :mur: Dosłownie krew mnie zalewa, może ktoś ma to ustrojstowo i stery do niego. Ewentualnie wie gdzie są stery na necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 http://www.camera-drivers.com/drivers/242/242211.htm Tutaj sprawdzales? trzeba sie zarejstrowac (free) zeby sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Sprawdzałem :( zamiast kodu dostaje teraz spam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansfild Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Witam. Sorry, ze sie wtrace, ale nie chcialem zakladac nowego tematu... Mam taka prosbe polaczona z pomoca. Mam od kumpla aparat Jenoptik JD Jendigital C 3.1 LCD a takze do niego kabel, jednak nie mam plyty instalacyjnej do tegoż aparatu. Moje pytanie brzmi: czy zna ktos jakies sterowniki, aby moc przegladac zdjecia z tego aparatu? Bylem juz na stronie producenta i to, niestety, nie dziala. Moj system to Windows98, stad ten problem, poniewaz nie pojawia mi sie dysk wymienny... Wiem, ze jest tez mozliwosc odczytania zdjec z aparatu w jakichs programach graficznych (?). Dla mnie to zupelnie obojetne, chodzi tylko, abym mogl zrzucic zdjecia z aparatu. Ma ktos jakis pomysl? Moze dysponuje linkami? Serdecznie pozdrawiam i czekam na jakies sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...