Grassmaste Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Chce zainstalowac alcohola albo demon tools, nestety jestem posiadaczem W98 w zwiazku z tym przy probie instalacji wywala mi napis ze potrzebuje Service Paka ale ja niewiem jakiego... Moze ktos pomoc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 potrzebujesz czegos co sie nazywa MSI Installer znajdz to na stronach DOWNLOAD CENTER Microsoftu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Chce zainstalowac alcohola albo demon tools, nestety jestem posiadaczem W98 w zwiazku z tym przy probie instalacji wywala mi napis ze potrzebuje Service Paka ale ja niewiem jakiego... Moze ktos pomoc?? 1643705[/snapback] Polecam: Nieoficjalny Service Pack dla Windows98 SE PL Opis: W nieoficjalnym Service Pack zawarte są tylko uaktualnienia systemu Windows 98 SE. Nieoficjalny Service Pack nie zawiera Internet Explorer 6, DirectX 9, Windows Media Player 9 i ich uaktualnień. Rozmiar pliku: 16.40 MB Edytowane 13 Września 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...