gargamel2005 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Wystąpił błąd [DATABASE OPEN FAILED] podczas przetwarzania bazy danych sterowników. Cały czas mi to wyskakuje jak właczam windowsa o co tu biega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Wystąpił błąd [DATABASE OPEN FAILED] podczas przetwarzania bazy danych sterowników. Cały czas mi to wyskakuje jak właczam windowsa o co tu biega 1644179[/snapback] jaki win ? Pewnie XP.... Moze mu brakowac C:\winnt\inf\ > tutaj C:\winnt\driver cache\ > tutaj Mozna zgrac all z dowolnego dzialajacego XPka , nie kasujac tego co zostalo w tym ' nie dzialajacym...' P.S Win2k i XP akurat to maja tak samo , jakby cos... ;) tzn tak samo poumieszczane te foldery... P.S2 Trzeba w widoku zaznaczyc pokazuj pliki ukryte i systemowe i wylaczyc ochrone plikow systemowych. Edytowane 12 Września 2005 przez best-boy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 :-P A juz doszłem czego mu brakowało tego drugiego driver cache bo niemiałem zainstalowanych sterów do stacji dyskietek :lol2: a co do ps to i potkrywane mam pliczki i ochrone zdjeto bo xp pro mam takiego innego przerabianego w n lite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...