dzuby Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Dzisiaj sobie pogralem kilka godzink, wychodze do wina a temp. procka 48 stopni! Mierze temp wody no i 40 stopni :( A wiec chlodnica bez wentyla nie wystarczy :( Jaki wentylator na ta chlodnice kupic? (17,5x19x5 cm) jest to nagrzewnica z opla kadeta. Zalezy mi glownie na ciszy no i zeby cena byla w maire przystepna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 kup sobie zwykłą dwunastkę, jak masz dostęp to Papst'a, albo Panaflo - to są chyba najcichsze. ja mam pierwszą lepszą dwunastkę jaką znalazłem z sklepie (mitsubishi chyba), puszczoną na 8V i wogóle jej nie słyszę. Pozdro M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Jesli zdecydujesz sie na 120mm Sunona, to: 1. 3000rpm (chodza najnizej na 4.8V, startuja przy 5V) jesli zalezy ci na obrotach 2. 2300rpm (chodza najnizej na 5.5V startuja przy 5.7V - wiec rheobus niesetety, na 7V porownywalne z 3000rpm na 5V) jesli na ciszy, ale tylko na owych 5.5V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...