shotie Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 tydzien temu reinstalowalem windowsa XP. Po zainstalowaniu nowego pojawila mi sie bardzo irytujaca rzecz... Jak przegladam katalogi to po nacisnieciu katalogu musze czekac 3-4 sekund zeby otworzyla mi sie jego zawartosc. Nie bede sie rozpisywac ale mam szybki komputer i 2 dyski UDMA 166. Oblsuga UDMA jest włączona. Dysk jest zdefragmentowany :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Przeskanuj kompa w poszukiwaniu "syfu". Jak i czym :?: Dział FAQ i tam znajdziesz odpowiedni topic. Jeśli nie pomoże, to będziemy dalej myśleć ;) Czy ten błąd pojawia się tylko w eksploratorze, czy może też w programach typu Total Commander :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 NTFS ???? jeżeli tak to : "customizer XP" lub inny program narzędziowy - opcja "disable last acces time" na ntfs'ie nawet przy odczycie plików (otwarciu katalogu) zapisuje dane kiedy były pliki używane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shotie Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 JESTEŚ WIELKI!!! POMOGŁO DO CHOLERY !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...