rożek Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Witam. Mam problem z kartą TV philips. Mianowicie niemogę ustawić dzwięku. Podczas instalacji karta instaluje się jako philips tv7131 WDM VideoCapture, bądz philips tv7135 WDM.... (w zależności od wersji terminatora quick TV) i powiedzmy że do tego czasu jest OK. Insatluje się też jakiś kontroler audio, video... Philips WDM TVTuner, który znajduje się gdzieś na karcie, ale wyskakuje przy nim wykrzyknik. W programie Quick TV 2.0 i 3.0 PL niemam obrazu, za to dzwięk czasem się pokaże. Wgrałem jakiś prosty programi do kart tv (TV Screen), na którym jest obraz, ale wogóle niema dzwięku (czasami wpadnie na chwilę, ale bardzo rzadko). Walczę z tym już ze dwa miesiące z przerwami i nic.... :mur: Proszę o jakoś radę, pomoc, bo już szału dostaję z tą kartą.... Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Michał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drewtech Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Sformatowałem dysk i po wgraniu sterowników i programu Quick TV wszystko zaczęło normalnie działać.... odziwo.... Rożek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...