tech.tel Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Hi A więc w październiku planujemy wpad z klasą prawdopodobnie w góry, jednak ja mam pewien problem. Otóż w 3gim jak byłem na wycieczce ostro się schlałem - do nieprzytomnego :blink: no i później wizyty rodziców w szkole itd. itp. Teraz jestem w 2kl. technikum i właśnie planujemy ten wypad jednak nie wiem jak przekonać ich aby się zgodzili - poprostu mają pewne obawy co do tej wycieczki aby nie powtórzyła się sytuacja z 3gim. Zapewniam ich,że się nie powtórzy ale obawiam się,że to nie wystarczy... :unsure: Macie jakieś propozycje? :mur: Edytowane 12 Września 2005 przez tech.tel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 powiedz ze po 1 flaszce odpuscisz :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 albo ze przez te dwa lata nauczyles sie pic ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Kochane Brafo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...