Paazik Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Znacie jakiś progos do zmiany częstopliwości pracy szyny AGP(mam bx6 i Agp x2). HELP!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 A da się zmienić taktowanie tylko szyny AGP wogóle :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Mozna zmienic stosunek fsb/agp, ale nie sadze, zeby na plycie pod p3 cos takiego w ogole juz bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 jest taki program Cpufsb .. pobaw sie.. moze bedzie dzialal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 miałem kiedyś to mobo ( jak miałem ochnaście lat :D ) i powiem ci jedno - na beiksie ni da rady wyciągnąć agpx4 - taka architektura chipsetu.... zastanawiałem sie co zrobić z tym fantem i qpiłem p4 :D jak chcesz x4 to se qp 815. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...