Mikelos Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 mam dziwny problem: troche z nudow postanowilem sobie obejrzec LOTR, pierwsza czesc bez problemow natomiast przy drugiej i trzeciej zaczela sie dziac dziwna rzecz. obraz lecial normalnym tempem natomiast dzwiek byl bardzo duzo przyspieszony. pozostale filmy ok. co dziwne nie uzywalem zadnego nowego kodeka, playera czy czegos w tym rodzaju, z kodekow mam ffdshow jakistam, jakis quicktime do ogladania *.mov a player to subedit (z reszta w WMP taka sama sytuacja), rozszerzenia plikow to avi i divx... wiecie co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 mam dziwny problem: troche z nudow postanowilem sobie obejrzec LOTR, pierwsza czesc bez problemow natomiast przy drugiej i trzeciej zaczela sie dziac dziwna rzecz. obraz lecial normalnym tempem natomiast dzwiek byl bardzo duzo przyspieszony. pozostale filmy ok. co dziwne nie uzywalem zadnego nowego kodeka, playera czy czegos w tym rodzaju, z kodekow mam ffdshow jakistam, jakis quicktime do ogladania *.mov a player to subedit (z reszta w WMP taka sama sytuacja), rozszerzenia plikow to avi i divx... wiecie co to moze byc? 1646923[/snapback] LOTR Pirate Edition :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Źle zakodowany film :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 tylko ze kiedys (znaczy przed formatem) chodzilo wszystko cacy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MFrost Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Używam BSplayera 1.36, ffdshow z września tego roku oraz AC3 filter 1.02a test 8. Co jakiś czas przy odtwarzaniu filmów nagle film przyspiesza i póżniej wszystko wraca do normy. Wcześniej tak nie miałem. Próbowałem różnych odtwarzaczy i kodeków, ale jest to samo. Czy ktoś wie o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...