$l@ven Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Witam! Otóż nie dawno, byłem na weselu. Razem ze znajomymi cyknelismy ok. 800 cyfrowych zdjec. Wszystkie juz mam na komputerze, razem zajmuja 1.5gb, zobowiazalem sie rowniez, do ladnego ich przedstawienia. Glownie mi chodzi oto, aby normalnie zdjecia lecialy oraz w tle byla muzyczka. Oczywicie nie musi to byc dysk VCD, SVCD, a normlanie nagrane na PC. Plyta DVD. Najprostszym sposob wydaje mi sie, po prostu w autoranie zrobic, aby automaycznie ruszylo pierwsze zdjecie oraz playlista winampa - ale jest jakis profesjonalny sposob? Moze to byc jakis program, co np. ramke stworzy, albo jakas prezentacje przed zdjeciami. Na pewno bylo by to bardziej atrakcyjne i profesjonalne, niz moj banalny sposob opisany wyzej. Czekam z niecierpliwoscia na wszelkie sugestie! Edytowane 13 Września 2005 przez $l@ven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Jedna minuta poszukiwań... Wystarczy? Edytowane 13 Września 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) 1647619[/snapback] Przejrzalem te wszystkie programy i nie oto mi chodzi. Nie chce, aby byly one otwierane w stacjonarnym, ale normlanie w komputerze. A program ma sluzyc do dodania muzyczki w tle, zaprezentowania z 3-4 albumow (w tym menu do wybrania). Macie cos takiego? EDIT: Ten program Ulead CD & DVD PictureShow bylby niezly, ale wersja 2 mi nie chodzi, a w wersji 4 jest ograniczenie do maksymalnego dodania 10 zdjec do jednego albumu, co dla mnie jest paranoja, gdzie mi sa potrzebne 4 albumy po 200 zdjec w kazdym. Edytowane 14 Września 2005 przez $l@ven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...