Skocz do zawartości
mysio

Geforce 6600gt Problem !

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem kompa nowego kupiłem 2 mieśąc tema i gorałem sobie w NFSU 2 i byłoż OK. Ale ostatni zaczołem grać w Battlefield 2 i zaczeły sie problem bo po ok 5min grania zawiesza sie komp, i tak cały czas.Myslałem ze w Battlefield 2 są jakieś błendy ale wczoraj zaczołem grać w Medal of Honor Pacific Assault i to samo co przy Battlefield 2. tem CPU to max 41 GPU 38 grafika 56-72. Sterowniki najnowsze mam Nvidi. Komp stabilny jest w Prime95 ale w 3DMark05 zawiesił sie 2 razy. takie same błędy jak podczas grania.

Procesor:: AMD Athlon 64 3000+ BOX (Socket 939) Venice

Płyta główna:: A8V-E Deluxe Via K8T890 (PCI-E)

Pamięć:: Kingston DDR 2 x 512MB PC-400 (KVR400X64C3AK2/1GDC) CL3

Grafika:: GeForce 6600GT Gainward Ultra/1960 PCX XP "GS" (PCI-E)

HDD:: Seagate 80 GB Barracuda 7200

Zasilacz:: 350

Podejrzewam ze to graficzna ale tylko chciałbym sie utwierdzić w mojej diagnozie. proszę pomóżcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pokaz zdjecie tej twojej karty - bo jesli jest to konstrukcja ta co mysle to moze byc karta bardziej niz zasilka (podaj tez marke zasilacza - 350W samo nie starcza do oceny :))

zdjecie karty mozesz znalezc na stronach sklepow (komputronik.pl jedna konstrukcja i mmv.pl druga)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi