mysio Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Mam taki problem kompa nowego kupiłem 2 mieśąc tema i gorałem sobie w NFSU 2 i byłoż OK. Ale ostatni zaczołem grać w Battlefield 2 i zaczeły sie problem bo po ok 5min grania zawiesza sie komp, i tak cały czas.Myslałem ze w Battlefield 2 są jakieś błendy ale wczoraj zaczołem grać w Medal of Honor Pacific Assault i to samo co przy Battlefield 2. tem CPU to max 41 GPU 38 grafika 56-72. Sterowniki najnowsze mam Nvidi. Komp stabilny jest w Prime95 ale w 3DMark05 zawiesił sie 2 razy. takie same błędy jak podczas grania. Procesor:: AMD Athlon 64 3000+ BOX (Socket 939) Venice Płyta główna:: A8V-E Deluxe Via K8T890 (PCI-E) Pamięć:: Kingston DDR 2 x 512MB PC-400 (KVR400X64C3AK2/1GDC) CL3 Grafika:: GeForce 6600GT Gainward Ultra/1960 PCX XP "GS" (PCI-E) HDD:: Seagate 80 GB Barracuda 7200 Zasilacz:: 350 Podejrzewam ze to graficzna ale tylko chciałbym sie utwierdzić w mojej diagnozie. proszę pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Zasiłka za słaba albo karta walnięta. Będziesz musiał to sprawdzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 pokaz zdjecie tej twojej karty - bo jesli jest to konstrukcja ta co mysle to moze byc karta bardziej niz zasilka (podaj tez marke zasilacza - 350W samo nie starcza do oceny :)) zdjecie karty mozesz znalezc na stronach sklepow (komputronik.pl jedna konstrukcja i mmv.pl druga) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Jeśli to grafa to i tak będziesz musiał w najbliższym czasie pomyśleć o nowej zasiłce bo ta 350 to raczej za słaba do twojej konfiguracji. Szczególnie, że pomykasz na PCI-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysio Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Zasilacz jest Powertec DC Output: 350 Watt Model LC 350-pp a ze zdjęciem to bendzie problem, nie mam aparatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 po prostu wejdz na te strony www co ci podalem i wskaz :) mmv.pl i komputronik.pl tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysio Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14603 I tu właśnie kupiłem cały zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...