CyraxFX Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Właśnie tak szukam po elekrto giełdzie i nic nie mogę znależć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Właśnie tak szukam po elekrto giełdzie i nic nie mogę znależć.ANIS na Krowoderskiej ma duzy wybor wentylatorow past i tym podobnych sprzeciorow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Spox dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ale tak poprawdzie naprawdę dobrego sprzętu i porządnego sklepu z rzeczami do OC to w Kraku nie ma i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ale tak poprawdzie naprawdę dobrego sprzętu i porządnego sklepu z rzeczami do OC to w Kraku nie ma i tyle.No fakt, ale ten co podalem ma najwiecej takich bajerow. Przydalaby nam sie jakas porzadna firma w rodzaju PCTuning-a ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Pod elbudem sa takie sklepiki ponichaj tam może coś znajdziesz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 hmmm ja moge polecic Bujnowicz firma handlowa :) krakow ul. czarnieckiego 8 ...koles ma duuuuzo rzeczy i to naprawde spoX od chlodzenia po elektronike (znaczy mial na 100% 2 miechy temu)...powinien miec peltiery, wentyle od 40x40 do 120x120 radiatory i amse elektroniki (termometry lcd elektro:D) tyle ze niektore rzeczy ma duzo drozsze jak np. pasty srebrne ale reszta calkiem normalna:) (<<to nie jest reklama>>) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...