Diti13 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 oceńcie moją stronkę www.diti.go.pl zamierzam zrobić refrasha tej stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Hmm... graficznie i kolorystycznie ok (mam nadzieję że nie szablon). Ale sposób wykonania (czyt. kod) to jedno wielkie bagno. Rozumiem że masz niewiele lat na karku, i nie znasz się na html, więc wybaczam. Ale w przyszłości taka strona zemści się na tobie Np. przy próbie aktualizacji, albo kiedy po dodaniu jednego obrazka wszystko się rozwali tak bardzo, że z wrażenia zapomnisz jak się nazywasz. Ktoś na programowaniu zadał pytanie czym się różni graficzny edytor od tekstowego. Pozwolisz że dam tą stronę jako przykład graficznego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 hmm, kolorystyka mi sie podoba, chodz nieladnie wyglada wstawianie jpeg na tlo. widac rozmazaje :P malo troche informacji na tej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...