dariushb Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) Witam serdecznie. Niedawno kupilem sobie APka ORINOCO AP-600 i mam problem z ustawieniem filtrowania po MAC adresach. Chce zrobic w sieci tak ze internet komus bedzie wtedy dzialal jak MAC adres z karty sieciowej wpisze do w/w ACCESS POINTA :) Jesli by ktos byl taki mily i mi pomogł to bylbym szczesliwy Smile Piwo postawie Smile Przyznam szczerze ze SmartBridge bardziej mi sie podobal (tzn sposob zarzadzania) ... No ale tu mowa o AP-600 ... PS: Moze ktos ma po polsku jakas instrukcje do tego sprzetu ?? Bo ja niestety nie mam nic Sad Prosze o POMOC :lol2: _________________ Pozdrawiam Dariush Edytowane 14 Września 2005 przez dariushb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ja nie widzę problemu.. logujesz sie przez przeglądarkę, wpisujesz MAC`ki, zapisujesz konfigurację i gra gitara. BTW. Generalnie, nie jest to najlepszy sposób filtrowania intruzów, bo przecież MAC`a da się sklonować. Możesz też pokomboniwać z szyfrowaniem WEP.. moim zdaniem zastosowanie jedengo i drugiego daje o wiele lepsze wyniki w ochronie sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmic Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 poczyytaj sobie instrukcje i sam pokombinuj! jak sam sie nauczysz to pozniej ebdzie ci latwiej! tenap nei nalezy do altwych w obsludze ale za to ma baaardzo duzo konfiguracji!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...