zuy_zgred Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Czy ktoś wie co zrobić żeby mikrofon działał?? Mam kartę dźwiękową zintegrowaną z płytą ECS K7VZA. Mikrofon na pewno jest sprawny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Czy ktoś wie co zrobić żeby mikrofon działał?? Mam kartę dźwiękową zintegrowaną z płytą ECS K7VZA. Mikrofon na pewno jest sprawny. 1648961[/snapback] Zainstaluj jeszcze raz sterownik od ac97 (wogole instalowales czy winda wykryla...) Jeszcze pytanie ktora to rev. tej plyty bo jest ich duzo :) Tu http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/SiteMap/Searc...enuID=0&LanID=0 znajdziesz sterownik, ale najpierw mosiz znalescx rev. bedzie napisane gdzies na MoBo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 thx za pomoc. Mikrofon już działa. PS. Mam rev 3.0 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...