Skocz do zawartości
Hand

Wymiana Procesora

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie - posiadam TP'a 570E - PIII 500MHz

zastanawia mnie czy dalo by sie wymienic w nim procesor..

na laptokach raczej sie nie znam.. zalezy mi glownie dlatego ze przy kasie nie jestem a niestety 500MHz to odrobine zamalo do plynnej obslugi nowszych trybow graficznych - winxp, kde (klatkowanie zamiast plynnego przewijania np. stron internetowych itp)

z tego co kojaze 500MHz to jakas nizsza granica zasiegu PIII stad moje skromne nadzieje :)

na szybszy sprzed nie mam kasy z reszta - nie potrzeba mi - byle tylko GUI plynne bylo a bedzie fajnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak w temacie - posiadam TP'a 570E - PIII 500MHz

zastanawia mnie czy dalo by sie wymienic w nim procesor..

na laptokach raczej sie nie znam.. zalezy mi glownie dlatego ze przy kasie nie jestem a niestety 500MHz to odrobine zamalo do plynnej obslugi nowszych trybow graficznych - winxp, kde (klatkowanie zamiast plynnego przewijania np. stron internetowych itp)

z tego co kojaze 500MHz to jakas nizsza granica zasiegu PIII stad moje skromne nadzieje :)

na szybszy sprzed nie mam kasy z reszta - nie potrzeba mi - byle tylko GUI plynne bylo a bedzie fajnie

1649132[/snapback]

wiem,ze urzadzenia chlodzace byly rozne dla wielkosci do 500mhz i i od 700mhz w gore...

nie wiem jak w tym modelu--musisz dorwac instrukcje serwisowa i sprawdzic

Edytowane przez Phuong

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi