Hand Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 jak w temacie - posiadam TP'a 570E - PIII 500MHz zastanawia mnie czy dalo by sie wymienic w nim procesor.. na laptokach raczej sie nie znam.. zalezy mi glownie dlatego ze przy kasie nie jestem a niestety 500MHz to odrobine zamalo do plynnej obslugi nowszych trybow graficznych - winxp, kde (klatkowanie zamiast plynnego przewijania np. stron internetowych itp) z tego co kojaze 500MHz to jakas nizsza granica zasiegu PIII stad moje skromne nadzieje :) na szybszy sprzed nie mam kasy z reszta - nie potrzeba mi - byle tylko GUI plynne bylo a bedzie fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) jak w temacie - posiadam TP'a 570E - PIII 500MHz zastanawia mnie czy dalo by sie wymienic w nim procesor.. na laptokach raczej sie nie znam.. zalezy mi glownie dlatego ze przy kasie nie jestem a niestety 500MHz to odrobine zamalo do plynnej obslugi nowszych trybow graficznych - winxp, kde (klatkowanie zamiast plynnego przewijania np. stron internetowych itp) z tego co kojaze 500MHz to jakas nizsza granica zasiegu PIII stad moje skromne nadzieje :) na szybszy sprzed nie mam kasy z reszta - nie potrzeba mi - byle tylko GUI plynne bylo a bedzie fajnie 1649132[/snapback] wiem,ze urzadzenia chlodzace byly rozne dla wielkosci do 500mhz i i od 700mhz w gore... nie wiem jak w tym modelu--musisz dorwac instrukcje serwisowa i sprawdzic Edytowane 15 Września 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...