moadipek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 siema.zakupilem ostatnio neo 2 megowke w zestawie posiadam sspeedtoucha 510 i jak wiadomo moj komp laczy sie z nim za pomoca karty sieciowej...tylko mam takie pytanie czy lepiej zakupic jakas karte sieciowa czy wystarczy ta zintegrowana 10/100 ?? 2 pytanie...jak sprawdzic szybkosc lacza?? bo jesli wchodze w Moje Miejsca Sieciowe to jest tylko polaczenie sieciowe czyli karta z routerem ale ja chce sprawdzic szybkosc lacza?? jest jakis program do tego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) wystarczy zintegrowana, szybkosc lacza sprawdzasz np. sciagajac cos z serwera, lub testujac na odpowiedniej stronie, mozesz tez zalogowac sie do routera, byc moze pokazuje predkosc, ewenutalnie zainstaluj program, ktory stale bedzie pokazywal, aktulana predkosc sciagania w trayu np. BM ps. jesli kupiles ten router w tpsa to, przeplacies mniej wiecej dwa razy ;) Edytowane 14 Września 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadipek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 a na jakiej stronie moge to sprawdzic?? a co to jest to BM i gdzie go moge sciagnac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 http://www.testmy.net/ http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...28&hl=bandwidth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadipek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 ok wszystko juz wiem.dzieki za wszystko. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...