adamospl Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 witam! zakupilem niedawno radeona sapphire 9250 128mb/128 bitowej szynie. moj sprzet to celeron 1100MHz, 512mb (dimm) na plycie glownej ECS-a P5S6AT. sytuacja wyglada nastapujaca: wczesniej mialem tam rivke tnt2 i komputer chodzil wzorowo, otwartych kilka stron, winamp, jakis word, cos tam jeszcze i wszystko chodzilo bez zarzutu..do chwili jak wsadzilem radeona...ukazal mi sie na poczatku komunikat ze zasoby systemowe sa niewystarczajace do tego zebyuruchomic pulpit:/..pozniej niby udalo mi sie go zainstalowac, ale niewiele chodzilo, komp wisial non-stop, p-oczym sie resetowal sam. wiec zformatowalem dysk i wgralem windowsa od nowa, zainstalowoalem karte graficzna jak nalezy, ale komp nadal nie chodzi jak powinien, a jak przestawiam grafike na 32bity to zachowuje sie tak jakby mail 256ramu a nie 512, a grafika nie powala mnie swoimi mozliwosciami :( ...aha i na koniec, niewiem dlaczego instaluja sie dwie karty?? radeon 9250 i radeon 9250 secondary..o co chodzi???? czyz bym mial za slaby komputer do tej karty? podpowiedzcie mi cos prosze Was.. z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiKiT Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Bo karty ATI już tak mają i wszystko u ciebie jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...