Skocz do zawartości
adamospl

Problem Z Radeonem 9250..podpowiedzcie Cos..

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

zakupilem niedawno radeona sapphire 9250 128mb/128 bitowej szynie. moj sprzet to celeron 1100MHz, 512mb (dimm) na plycie glownej ECS-a P5S6AT. sytuacja wyglada nastapujaca: wczesniej mialem tam rivke tnt2 i komputer chodzil wzorowo, otwartych kilka stron, winamp, jakis word, cos tam jeszcze i wszystko chodzilo bez zarzutu..do chwili jak wsadzilem radeona...ukazal mi sie na poczatku komunikat ze zasoby systemowe sa niewystarczajace do tego zebyuruchomic pulpit:/..pozniej niby udalo mi sie go zainstalowac, ale niewiele chodzilo, komp wisial non-stop, p-oczym sie resetowal sam. wiec zformatowalem dysk i wgralem windowsa od nowa, zainstalowoalem karte graficzna jak nalezy, ale komp nadal nie chodzi jak powinien, a jak przestawiam grafike na 32bity to zachowuje sie tak jakby mail 256ramu a nie 512, a grafika nie powala mnie swoimi mozliwosciami :( ...aha i na koniec, niewiem dlaczego instaluja sie dwie karty?? radeon 9250 i radeon 9250 secondary..o co chodzi???? czyz bym mial za slaby komputer do tej karty? podpowiedzcie mi cos prosze Was..

z gory dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi