Argennto Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Witam Ostatnio zmieniłem mojego wentylka z .. kupiłem go gdyż mój proc AX-M nie chciał chodzić stabilnie zzegarem 2600 Mhz ... Jakie Moje spostzrezenie ... na tym wczesniej gdy temp osiagnela 42 st ... restart systemu .... a teraz na tym miedziaku proc pracuje stabilnie ... na 2600 Mhz .. co dziwne ... gdy wczesniej przy temp ... 42 zwiecha .... teraz przy 47 pracuje super stabilnie .. jak to można wytłumaczyć ..?? o co chodzi ..o to że ten 2 jest cały miedziany ... ?? i przy wyższej temp .... nie zawiesza ...a aluminiowy przy nizszej powodouej niestabilnosc ..?? Jeszce jedno ... gdy szlifowałem tego aluminiowego ... uzyskałem 2 stopnie w dół ... a polerwoanie ... tego nie dało zupełnie nic .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Jak dla mnie ten Cu inaczej dociska, przez co procesor się inaczej zachowuje. U mnie jak QVC 100Cu+ za mocno dociskał wogóle nie chciał działać, dopiero jak lekko odkręciłem śrubki, proc zaczał działać stabilnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...