sajo82 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Witam mam problem z dyskiem SCSI posiadam do niego kontroler i sterowniki. Zainstalowałem serowniki do kontrolera podłączyłem dysk Windows XP w menedżerze wykrywa dysk SCSI ale niestety nie widzi partycji. Nie potrafię powiedzieć co było na tym dysku może linux Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 jakiego programu urzywasz do partycjonowania dysku i co on dokładnie widzi czy widzi pusta niczym nie zapełniona przestrzeń czy nie widzi wogole tego dysku ? dokładny opis najlepiej ze zdjeciami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajo82 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Co do programów mam zainstalowany Mount Everything , Captain Nemo, Partition magic8.0 Dokładnie dyski widzi tylko menedżer urządzeń, żadnych partycji nie wykrywa (g,h itp.) XP Żaden z tych programów nie widzi tego dysku a co dopiero partycji. Trudno mi jest powiedzieć co znajduje się na nim mam go z firmy . Może jest uszkodzony tego nie wiem zielonego pojęcia nie mam jak się tu do niego zabrać jak nie widzi żadnej nawet pustej partycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...