Erdik Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 szukam pomocy gdzie kupie peltiera 120w moge dostac tylko 94w co za tym idzie czy warto go zwuiasc dla mojego zestwu w ktorym mam wykorzystany grzejnik Co 3konwektorowy jezeli sie nie myle to ma moc ponad 200w ~300w srednia temp na procku fulload 45c tak wiec peltier 94w nie ma sensu zakladajac ze bede go mial podlaczony pod prostownik thx za pomoc pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 120W kupish na wolumenie, w semiconie, ogoolnie sa w wielu sklepach elektronicznych a co do 94W, to ja na swojego durnia nie zaloze, wale od razu 120 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 w 4max mieli takie ogniwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 discotech mial kiedys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Teraz idzie zamowienie do dangerden, tam maja nawet 226w i to dosc tanio :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdik Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Teraz idzie zamowienie do dangerden, tam maja nawet 226w i to dosc tanio :)podaj adres bede wdzieczny pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 http://www.dangerden.com/mall/peltiers.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...