piotras31 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Witam wszystkich. Mój problem polega na tym iż program Everest w sugestiach podpowiada mi żebym zmienił bios. No i trochę mnie to drażni. Nie wiem skąd ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> nowy bios ani jak go zmienić?? Wyczytałem o programie Expertbios,który podobno robi to automatycznie. Niestety nigdzie nie mogę go zdobyć,no i new biosu też Proszę o pomoc Wersja mojego biosu-4.34.20.18.00 Karta to GeForce FX5200 64MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 było z 5000 razy..szukaj ;) mam pytanie: po co Ci zmiana biosu na tej karcie? everest sobie może mówić,.. karta niestabilna, źle chodzi czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras31 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 było z 5000 razy..szukaj ;) mam pytanie: po co Ci zmiana biosu na tej karcie? everest sobie może mówić,.. karta niestabilna, źle chodzi czy jak? 1654311[/snapback] Karta chodzi bardzo dobrze,aż sam się dziwię. Kumpel ma kartę 128MB,i niema takich osiągów jak ja. Mogę ją kręcić do 300/500MHZ. Oryginalnie jest 250/400. Nie wiem dlaczego ale chciałbym chyba coś popsuć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...