leszek_e Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 witam, mam dosc nietypowy problem :D otoz skonczyla mi sie gwarancja na mojego bartona i chce zdjac plombe bo mi zaslania mostki. tyle ze plomba jest taka ze nieda sie jej odkleic i odchodzi po kawaleczku i pozostal po niej klej na procu i niemoge go sciagnac. ktos moze wie jak sie tego pozbyc?? nie wiedzialem w jakim dziale napisac :/ z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Spróbuj benzyną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_e Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 benzyny niemam :/, prubowalem spirytusem ale to na nic, a palcami tego nie zetre :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 benzyny niemam :/, prubowalem spirytusem ale to na nic, a palcami tego nie zetre :/ 1654346[/snapback] Trudno dostać benzyne oczyszczoną??? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Albo ekstrakcyjną ? z resztą jak to robiłeś spirytem 3% to się nei łudź że da rade :) Ale nie bierz do łap rozpuszczalnika bo stracisz te mostki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Może sprobuj nad parą. Podstaw pod czajnik i może odejdze tylko nie przesadz z temperaturą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_e Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) rozpuszczalnika tez nie posiadam wiec nie wezme :D a spirol wzialem z lazienki salicylowy :D niemam pojecia ile ma %. Widze ze zamiast pisac co mam zrobic to mi piszecie czego nie robic, to chyba nie pomoze :P myslalem o parze ale sie balem zeby czegos nie spierniczyc bo jak pozadnie zaparuje to... nic sie nie popsuje :>?? Edytowane 17 Września 2005 przez leszek_e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Zmywacz do paznokci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Tydzien temu zdejmowałem plombe z mojego thortona skalpelem/nozykiem modelarskim-poszło szybciutko i tak, że śladu nie było. Ważne, żeby jechac powoli. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_e Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 zmywacz zalatwil sprawe :) dzieki wielkie, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Tydzien temu zdejmowałem plombe z mojego thortona skalpelem/nozykiem modelarskim-poszło szybciutko i tak, że śladu nie było. Ważne, żeby jechac powoli. Pozdrawiam 1654655[/snapback] Polecam takze zyletke. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...