Carkon Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Witam. Czy znacie może jakieś dobre programy do zabezpieczania sieci WiFi? Chodzi mi o takie programy, które obsługiwały by DLinka G604T, bo w tych co sciągałem nie było obsługi tego routera. Chodzi mi o program dzięki któremu nikt poza mną i prawdziwymi userami nie miał do sieci dostępu. Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Czy jest ktoś na tym forum kto może mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Masz w nim WPA wiec w czym problem ? Poza tym poczytaj o IPSec albo VPNach - implementacji jest mnostwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...