Gość blade18 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Czy mial ktos moze taki sam problem z ta karta w tej grze? Chodzi o to, ze zmieniam sterowniki na jakie kolwiek a i tak wogole w Far Cry nie widze efektow wody, do tego mam przeklamania tekstur :/ Troche sie zawiodlem ,chyba ze da cos reinstalka windowsa, bo moze to wina tego ze zmienilem karte z radeona a steronikow wczesniej od niego nie odinstalowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Far Cry potrzebuje patcha 1.3 zeby poprawnie dzialac na kartach GF 6xxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Twoja karta ma PS i VS w wersji 3.0 natomista gra wykorzystuje PS 2.0 i zeby skorzystać z nowych funkcji musisz zainstaloać patcha 1.2 lub nowszego. A ja mam pytanie nie mogę zainstalowac patcha 1.2 wyskakuje mi komunikat że gra nie jest zainstalowana i musze najpierwa zainstalować gre potem łatkę. Edytowane 18 Września 2005 przez Cyna58 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Ja nie mogę zainstalowac żadnego patcha. Raz mi się udało wgrać 1.2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Kup oryginał a potem patche instaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blade18 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 a jak mam demo to na patchach nie pogram? A teraz mam drugi problem. Nie wiem czemu ale w niektorych grach ,gdy je wlaczam to mi gasnie monitor i tyle, slysze tylko dzwiek. Dzieje sie tak na Cold Fear i Vampire the masquerade. A na Radeonie chodzilo wszystko dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...