Skocz do zawartości
balrog84

Jakie Dokupić Ddr'ki?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam noname 256/333 , więc pora coś dokupić :). I tu jest problem. Czy jest sens kupowania 512/400 skoro mam 256/333? Czy te kości nie będą się"gryzły"? Jeżeli nie to czy rzeczywiście warto dołożyć parę złotówek i kupić 400MHz zamiast 333MHz - jest znaczna różnica? THX za opodwiedzi. Aha mnie nie interesuje OC

Chyba warto napisać jaki mam sprzęt...

Gigabyte GA-7VT600 1364 // noname 256 333MHz // AMD 1600+ // ATI R9550 128/128 // Samsung 120GB ATA

Edytowane przez balrog84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tam siedzi palominium ;) bierz 512 pc3200/400,, jakich ?? - zleży czego oczekujesz

na tym procku fsb i tak pewnie w górę nie poleci,, nie ma nic o co..

więc inaczej - co lepsze? 512 dobrego ramu @ 333 czy 768 czego kolwiek @ 333 ? timingi będą podobne jak sądzę,,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thx za Wasze "złote" :) rady. Napewno kupię 512/400 TwinMOS's. Tylko, że nigdzie ich nie ma (bynajmniej u mnie w mieście) po rozsądnych cenach. A w Proline'a tymczasowo pustka. BTW znacie jakieś tanie i dobre sklepy internetowe? Pozdrawiam

http://www.popland.pl/index.php?tid=342&action=nav TwinMOSY za 165zł. !! :) Mają bardzo tanio i czy nie za tanio:>? Ktoś kupował z tego sklepu?

Edytowane przez balrog84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi