Maxim Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Potrzebuje BootBlock-a do biosu tej płyty. Za pomoc będe bardzo wdzięczny, prosze żeby ktoś zgrał ze swojego BIOS-a BootBlock. Można to zrobić tym programem: http://www.bios.help.pl/tools/pliki/uniflash.zip Należy uruchomić program z dyskietki startowej, uruchomić UniFlasha, wejść do Advenced Menu wybrać opcje Write BootBlock to image file. ZA POMOC Z GÓRY DZIĘKUJE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Mój mail honda100@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirinti Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Mam taką płytę, ale ten program nie rozpoznaje mojego flashu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Nie znam zadnego kota :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Jak mojemu kotowi dałem CDeka, to nie wiedział co z nim zrobić, a że był niejdalany, więc wkrótce przestał się nim interesować. Ale z płytą główną jeszcze nie próbowałem. :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...