maciekcie Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Siemka Mam mało nurtujące mnie pytanko, czy ktoś może wie jaki wsadze wentyl Zalmana z modelu 7XXX na płyte Abita AN7?? Może jakieś linki, bo jak na złość nie mogę nic znaleść :blink: ....a moze za słabo szukam.....Pozdrófka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) http://www.zalman.co.kr/product/cooler/770...0MBlist_eng.htm wynika z tego ze nawet 7700 jest kompatybilny czyli ze wejdzie. Pytanie czy zmiesci sie do budy ;) Pozdro. Poszukaj na liscie bo nie sprawdzalem calej listy kompatybilnych. Sprawdzilem tylko te na ktore nie wejdzie i nie bylo tam takiej ;) Edytowane 19 Września 2005 przez KamiKaze boski wiatr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) Siemka Mam mało nurtujące mnie pytanko, czy ktoś może wie jaki wsadze wentyl Zalmana z modelu 7XXX na płyte Abita AN7?? Może jakieś linki, bo jak na złość nie mogę nic znaleść :blink: ....a moze za słabo szukam.....Pozdrófka Siemka Może rusz łaskawie zad i poszukaj, odpowiedź na to pytanie jest kilka postów niżej - Znowu Zalman... Do wyboru masz CNPS7000A i CNPS7000B. W razie pytań: NF7-S i AN-7 są identyczne jeżeli chodzi o miejsce wokół socketu. Pozdrófka EDIT: KamiKaze, 7700 nie pasuje na Socket A (AN7) tylko na S745/939, S478 i LGA775. Edytowane 19 Września 2005 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...