Skocz do zawartości
Jaro830628

Telewizor(plasma Czy Lcd)

Rekomendowane odpowiedzi

znajomy prosił mnie o zaciągniecie porady ! chce kupić telewizor do kina domowego do 6000zł i nie wie co byłoby najlepsze LCD czy PLASMA i jaka jest różnica między takimi tewlewizorami! prosiłbym tez w miare możliwości o podanie linków do sklepów w Katowicach i okolicy ! dziekuje za pomoc :-| <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi mi o porade typu ! weź ten model bo jest za tą cene najlepszy ! coś w tym rodzaju! a na oko i głębszej wiedzy na ten temat nie chce kupować wiec szukam pomocy tu ! moze jest ktoś kto sie na tym dobrze zna i jest w stanie naprowadzic mnie na najlepsze modele ! nie przywiązuje żadnej wagi do konkretnej marki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi mi o porade typu ! weź ten model bo jest za tą cene najlepszy ! coś w tym rodzaju! a na oko i głębszej wiedzy na ten temat nie chce kupować wiec szukam pomocy tu ! moze jest ktoś kto sie na tym dobrze zna i jest w stanie naprowadzic mnie na najlepsze modele ! nie przywiązuje żadnej wagi do konkretnej marki

1658288[/snapback]

...no a potem to pretensje mogą być tylko do polecającego :)

Najlepiej chyba wybrać sobie kilka modeli mieszczących się cenowo w kwocie przeznaczonej na ten cel i porównać obraz... w dużych sklepach są wystawione obok siebie i coś tam wyświetlają - dorwać obsługę i poprosić by puścili na nich to samo

Plazma się wypala, LCD też coś ma nie tak... każdy ma swojego faworyta. Osobiście wybrałbym LCD, bo tańsze a niektóre mają obraz lepszy niż plazmy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi