Jaro830628 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 znajomy prosił mnie o zaciągniecie porady ! chce kupić telewizor do kina domowego do 6000zł i nie wie co byłoby najlepsze LCD czy PLASMA i jaka jest różnica między takimi tewlewizorami! prosiłbym tez w miare możliwości o podanie linków do sklepów w Katowicach i okolicy ! dziekuje za pomoc :-| <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 moze ktoś sie zna na tv i moze mi pomóc !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 niektore lcd ktore widzialem smuza dosc mocno, tv za taka kase powinno sie oblukac i wybrac w DUZYM sklepie z takimi rzeczami, jesli powaznie podchodza do klienta to nawet ci filma typu matrix czy cos puszcza zeby pokazac czy smuzy czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 chodzi mi o porade typu ! weź ten model bo jest za tą cene najlepszy ! coś w tym rodzaju! a na oko i głębszej wiedzy na ten temat nie chce kupować wiec szukam pomocy tu ! moze jest ktoś kto sie na tym dobrze zna i jest w stanie naprowadzic mnie na najlepsze modele ! nie przywiązuje żadnej wagi do konkretnej marki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Southern Comfort Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 chodzi mi o porade typu ! weź ten model bo jest za tą cene najlepszy ! coś w tym rodzaju! a na oko i głębszej wiedzy na ten temat nie chce kupować wiec szukam pomocy tu ! moze jest ktoś kto sie na tym dobrze zna i jest w stanie naprowadzic mnie na najlepsze modele ! nie przywiązuje żadnej wagi do konkretnej marki 1658288[/snapback] ...no a potem to pretensje mogą być tylko do polecającego :) Najlepiej chyba wybrać sobie kilka modeli mieszczących się cenowo w kwocie przeznaczonej na ten cel i porównać obraz... w dużych sklepach są wystawione obok siebie i coś tam wyświetlają - dorwać obsługę i poprosić by puścili na nich to samo Plazma się wypala, LCD też coś ma nie tak... każdy ma swojego faworyta. Osobiście wybrałbym LCD, bo tańsze a niektóre mają obraz lepszy niż plazmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Plazma się wypala, LCD też coś ma nie tak... nie pisz takich ogólników bo potem sie tworzą jakieś kosmiczne mity o sprzęcie zobacz na hdtv.com.pl tam na forum coś napewno dobiorą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locoloco Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Southern Comfort- opowiadasz dyrdymały coś ktoś komuś Co sie wypala ? kiedy ?i gdzie ? w jakim przypadku? Co konkretnie jest nie tak W LCD - ale bez - bla bla bla wszystkie odpowiedzi są na www.hdtv.com.pl pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 dzieki juz zasięgnąłem rady we wskazanym miejscu i wygląda na to że bedzie to LCD 32" ale jeszcze nie sprecyzowany model imarka !oscylują tak w okolicy 6000zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...