dann_711 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Może ktoś wie ile maksymalnie ramu może obsłużyć ta płyta (bios najnowszy jaki znalazłem w sieci)? W instrukcji przeczytałem, że 384MB. W internecie znalazłem coś takiego: MEMORY Three 168-pin DIMM Sockets for 3.3V SDRAM (Ready for PC100, PC133) Maximum: SDRAM-384MB, Registered SDRAM-768MB Z góry dziękuje za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dann_711 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Dziękuje wszystkim za bardzo wyczerpującą odpowiedź!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 ty! wyluzuj! a pozatym dowiedz sie co to znaczy Registered. - podpowiem - troszeczke inny typ pamieci (ecc) i w tym cały myk... takwiec: zadajesz pytania do odpowiedzenia na które wstarczy google i jeszcze obrażasz uzytkowników forum... nie łanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...