Skocz do zawartości
Vengeance

Procesor do gigabyte r8500le

Rekomendowane odpowiedzi

wlasnie jaki procesor bedzie w sam raz zeby wycisnac z tej karty i le sie da tylko nie mowcie ze mma to byc 2600xp :P zamierzam go krecic gdzie tak podobno sie da 290/290

ps chodzi mi o to zeby nie kupowac na darmo szybkiego procesora jak to i tak w grach i w filmach nic nie mi sie wydaje ze taki 1700xp starczy ale nie wie m :C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm czyli masz podkreconego Le czy jakas ubozszą wersje full ?

hmm ale ja mozna miec prawie 10k na tej karcie to zajebiscie :D

Podkręcony LE a 10k można mieć spokojnie mi sie udało uzyskać 9,7k przy taktowaniu radeona 275/275.http://service.madonion.com/compare?2k1=4631658

Jutro prawdopodobnie zmieniam proca na XP2400+ to może nawet 11k mi sie uda uzyskać :). ://http://service.madonion.com/compare...a uzyskać :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm wlasnie cos ciezko grr z tym gigabyte prosze o porady jakiej firmy kupic (zeby sie dobrze krecily i 64mb poniewaz nie uzywam wyskoich rozdzialek i sadze ze sie nie przyda a tylko beda wolniejsze) byle by sie miscily w ok. 500zl to bedzie spx linki do testow mile widziane

c ya

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakos do mnie nei trafia nazwa hercules ale poza tym teraz 8500 nigdy bym ie wzial w momencie kiedy sa na rynku karty nowszej technologii zgodne z dx9 i majace wiele innych usprawnien czekam sobie spokojnie na radeczka9500pro bedzie albo gigabyte albo saphire albo bulit by ati a to czy beda gry w pudelku i jakies inne zeczy mnie rombie ma byc karta ewentualnie przejsciowkai stery za wszystkie dodatki sie placi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakos do mnie nei trafia nazwa hercules ale poza tym teraz 8500 nigdy bym ie wzial w momencie kiedy sa na rynku karty nowszej technologii zgodne z dx9 i majace wiele innych usprawnien czekam sobie spokojnie na radeczka9500pro bedzie albo gigabyte albo saphire albo bulit by ati a to czy beda gry w pudelku i jakies inne zeczy mnie rombie ma byc karta ewentualnie przejsciowkai stery za wszystkie dodatki sie placi

Na Radeona 9500 lub Pro na pewno nie będę miał kasy ! :cry:

Mam ok 500zł i myślę, że R8500 będzie OK

R8500 to i tak za mocna karta dla mojego procka! :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a te 500zł to masz z kasa za tego prolinka czy nie bo jak bys ja opchnal to mialbys wiecej nie mneij wybor nalezy do Ciebie i na pewno bedziesz zadowolony ja w wakacje powiedzialem ze jak bede bral to 9500 i bede do tego dazyl mysle ze i tak sie nie zawiedziesz na tej karcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...