Rafał_k Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Witam mam pytanie jak podłaczyć i skonfigurować firewall D-Link DFL-200. Jest to sieć składająca się z 8 komputerów jest switch 3Comm OfficeConnect Dual speed 16 plus. I chcę teraz podłączyćtego firewalla. Czy zna kktoś sposób podłaczenia tego i instalacji albo jakieś linki w internecie?? Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 http://www.dlink.pl/?go=gNTyP9Cip9RLIC4ASt...a4vO58hM6Zg7zwo Najpierw u zrodla :) Mam nadzieje, ze wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 wgraj firmware 1.33, w którym dodano pare ulepszaczy (m.in ładne graficzne staty zuzycia itp :) ) jak czegoś nie ma w instrukcji to pisz do D-Linka lub dzwoń na ich hotline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...