chevalier25 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Witam, Potrzebuje programu do przerobki filmu w formacie mp4 na format avi lub svcd. Ciezko cos takiego znalezc...Mam nadzieje, ze pomozecie :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 xilisoft 3gp converter chyba sie to to nazywa :) bardzo dobrze dziala, wersja shareware ma ograniczenie - kodowanie tylko 2 minut materialu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chevalier25 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Wgralem ten konwerter, ale wyskakuje mi oknienko odnosnie rejestracji: Name: Licence Code: Nie mam pojecia co tam wklepac. Jesli masz ten program u siebie to bylbym wdzieczny jakbys mi go wyslal emailem: feniks24@o2.pl albo zostawil link do normalnej stronki, gdzie bez problemu mozna go wsiagnac, najlepiej z polska wersja jezykowa. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chevalier25 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Zainstalowalem konwerter i przerobilem bajke bajke madagskar w formacie rmvb na avi, jednak dzwiek nadal pozstal niezmieniony i nie chodzi tak jak trzeba. Co zrobic z tym fantem? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeq15 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Zainstalowalem konwerter i przerobilem bajke bajke madagskar w formacie rmvb na avi, jednak dzwiek nadal pozstal niezmieniony i nie chodzi tak jak trzeba. Co zrobic z tym fantem? pozdrawiam 1665972[/snapback] Ściągnij sobie RM_Conventer - super program do tego celu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...