bjabrzyk Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 siemka ma ktoś jakieś zmodyfikowane/nowe/sprawdzone stery pod ten chip i karte avasc 5.1 chodzi mi tu o jak najlepszą jakośc dzwieku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Pewnie juz probowales juz tych od producenta? http://www.cmedia.com.tw/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 no tak tak mi nie chodzi o stery wogóle tylko jakies lepsze niz te od cmedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Sa w ogole jakies inne niz te od producenta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) o niby kto inny mialby pisac stery do takiego badziewia? Nvidia? :lol: Edytowane 21 Września 2005 przez v1ru5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 no nie wiem wiec sie pytam a wcale to takie mega badziewie nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 http://ftp.guillemot.com/sound/exe/MUSE_ALL/GMSeries_639.exe te stery zamienią twoją zwykłą cmi8738 na potężnego Hercules'a Gamesurround Muse 5.1 DVD który zjada na śniadanie takie karty jak Sound Blaster X-Fi Elite Pro :lol: :wink: A tak poważnie to ja ich używam i są OK (pewnie to to samo co oficjalne ale możliwe że Hercules coś tam zmienił) są jeszcze stery w wersji 0644 ale to chyba jakieś nie oficjalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) thx zobacze czy beda działac edit: nie działają :mad: Edytowane 25 Września 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 rozpakuj je i zainstaluj za pomocą menedżera urządzeń tzn wybierz pliki z katalogu gdzie je rozpakowałeś i już bedzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 no mowie ze nie działa :/ line in działa lae jak próbóje odpalic winampa to jakies tam krzaki wyskakują i musze ctrl alt del :/ chyba dam se spokój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 to jakieś goofno masz a nie dzwiekówwke kup osbie SB Live Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 :mad: lepsza niz twoja :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Najnowsza wersja sterów do tych kart jest na Windows Update (644). Edytowane 28 Września 2005 przez radosuaf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackdragon Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 http://soyousa.com/downloads/selectresults...112&col3=Driver http://soyousa.com/downloads/count.php?id=...in_xp_v0644.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ja do karty mam sterowniki tylko chodziło mi o jakies zmodyfikowane :/ jak coś to mozena zamknąc temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...