CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Troche głupie pytanie wiem ale dałem szukaj i nic ciekawego nie było przeważnie porównania a ja musze wiedzieć dokładnie. Prosze o wyrozumiałość a jak ktoś ma problemy ze zrozumieniem tego to niech nic nie pisze.Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Na twoim miejscu zlożyl bym WC albo kup V7(VOLCANO7) Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 chodzi tobie o blok, czy cały zestaw? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 chodzi tobie o blok, czy cały zestaw? 8)Zestaw bo na składaniu to narazie się nie znam gdzie sobie można o tym poczytać i czy to jest trudne.?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 nie jest to trudne a poczytac to na moded-kompz.net czy jak oni teraz maja (codziennie to zmieniaja 8) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Moim zdaniem jakies 300zł i masz wypas wodne!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 popieram za 300 zlozysz znaczuy na poczatek do Mate'a u niego sa bloki i pompy a nawet chlodnice ale to zalezy gdzie cchesz koopic masz opisy to proste woda pompa blok woda tyle zasad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Sorki, że się wtrącam, ale ja też się zastanawiam (wczesna faza planowania - czytaj jeszcze nie mam na to $ :) i chciałbym się spytać, czy nie dało by się zestawik za 200?? Znaczy się, dać się musi dać, ale żeby jeszcze dobry był (cosik lepszego aniżeli na www.cpc.pl). Proszę o mały szkic finansowy. Z góry Big THX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Sorki, że się wtrącam, ale ja też się zastanawiam (wczesna faza planowania - czytaj jeszcze nie mam na to $ :) i chciałbym się spytać, czy nie dało by się zestawik za 200?? Znaczy się, dać się musi dać, ale żeby jeszcze dobry był (cosik lepszego aniżeli na www.cpc.pl). Proszę o mały szkic finansowy. Z góry Big THX.dla ciebie mały szkic finansowy : koszt materiałów (zakupu miedzi) 3 KG(wyjdzie ok 3 bloczków) 60zł pomka od60 do 300(ja mam aqua2500l 130zł weze (fi12mm) 20zł łaczki rozgałęzniki 20zł nagrzewniczka jakaś Super z miedzi nowa ~300zł szrot~ 50zł wentyle 50zł 4 paczki relanium 0,5mgr tydzień pracy (jesli nie masz wiertarki stołowej to kosz pózniejszej rechabilitacji psychiatrycznej w zakładzie zamkniętym przez 1 rok :D ) 10000zł razem(bes relanium i leczenia) 330zł i masz zajebiste chłodzenie liczyłem nową nagrzewniczke a jak byś chciał gotowe kupic to popatrz u Mate na Sil.Val. Robi bardzo dobre bloczki z tego co ludzie piszą. aha zapomniałem dodać koszty papier wodny frez palcowy komplet wierteł komplet piłek do metalu itp. w moim przypadku koszt narzedzi to ok 150zł(e stojakiem pod wiertarke reczną) zł tzn i starczyły mi na 3 bloki(grafa,CPu,chipset) ale o samej obróbce w miedzi to sie nie bede wypowiadał bo nie chce sie znów stresować :twisted: (teraz już wiem czmu nikt nie chce sprzedać bloczku taniej niż~100zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Spox dzięki za rady to chyba jednak wezme się za to składanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...