sector Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Zastanawiam sie dalej nad plyta głowna i jestem ciekawy na ktorej plycie z rtch 2 bedzie sie lepiej krecilo Athlona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 zdecydowanie na abicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Na Abicie będzie się lepiej kręciło ale Abit robie teraz nieziemsko <span style="color:red;">[ciach!]</span>#($* płyty to AT72 też miałem i było tak niestabilne że w końcu powiedziałem dziękuję poproszę zpowrotem pieniądze bo mam dość tej firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ehhhhhhh to kicha dobrze wiedziec wezme asusa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaStEr Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Tak na Asusa jak zwykle złego słowa :D nie można powiedzieć - możesz brać w ciemno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 abita at7max2 ma mój koleżka-i chodzi pięknie tylko czy warta tych pieniędzy -skoro chodzi +/- 1% tak jak mój epox a kosztuje znacznie więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 a ten epox obsluguje DDR333 ? :P i ma 6 kanalowy dzwiek :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Jak do krecenia to Asus albo Epox na Nforce 2 , 200 Mhz FSB murowane , jak nie wiecej . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Jak do krecenia to Asus albo Epox na Nforce 2 , 200 Mhz FSB murowane , jak nie wiecej . swiete slowa!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...