kurdefelek Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 nie słyszą mnie w Team Speaku 2 w panelu nie ma wogóle mikrofonu bo stery do audigy kx chyba tego nie mają co zrobić? odpada instalacja oryginalnych sterów do audigy zajmują za dużo ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 panel sterowania====>dzwiek i urzadzenia audio===>głos===>testowanie sprzetu ja musze za kazdym razem tak robic zeby mikrofon zadziałał i w sumie nie rozwiązałem jeszcze tego problemu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) w dziale audio,kilka razy był podawany konfig pod mikrofon, mówiąc krótko trzeba zrobic sobie własny DSP .na dole link do tematu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=145271 Edytowane 21 Września 2005 przez andrewthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...