Snooze Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Wiec tak...mam neo 640 podpiete na pietrze. Do mojego pokoju od kostki mam jakies 20 metrow kabla. Dzis a wlasciwie jutro bede mial male przemeblowanie i pasuje mi przeniesc kompa kawalek i tu pojawia sie zonk! bo brakuje mi okolo 2.5 metra kabla. Pytanie zasadnicze do was co zrobic zeby neo nie stracilo powera i zebym nie musial nowego kabla ciagnac i przybijac do scian. Kupic jakas kostke i kablem przedluzyc czy jak to radzicie zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Można tak zrobić. Ja tak kiedyś zrobiłem i bylo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jesli wykonasz to poprawnie to na 99% powino dzialać bezbłednie. Niby "fachowcy" z TP nie zalecaja przedluzania kabla do neo ale jeszcze nie znam osoby, która by tego nie zrobiła i miała problemy z netem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...