Beniamin79 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Witam wszystkich mam pytanie czy wiecie za pomocą jakiego oprogramowania mozna wylaczyć w tym telefonie nieszczesne menu ktore pojawia sie po lewej stronie wyswietlacza - cholernie mnie ono denerwuje w opcjach tego telefonu nie ma do tego opcji wiec chce to zrobic przez jakis soft moze macie juz jakies doswiadczenie z tym telefonem. Pozdrawiam i licze na pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz13max Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Ja tez byl chcial to wyłaczyć, denerwuje juz mnie. Bylem w salonie Orange i klientka mowila zeby zadzwonic na *100, później zadzwonie i powiem co i jak. ps: Telefonik fajny, jak za tą cenę. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniamin79 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Dzieki wielkie - a ja staram sie skontaktowac z Philipsem - odpowiadają że orange Polska sam zamówil takie oprogramowanie w tym telefonie. Ale pracuje nad tym aby sie tego pozbyć jak ci sie tylko uda uzyskać jakieś info na ten temat daj znać. ja tez moze zadzwonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...