piotres Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Czesc Potrzebuje jakiegos banalnego programu do rejestracji dzwieku z mikrofonu . Co mi polecacie ? To ma byc program do nagrywania prostych wypowiedzi w takim formacie, bym potem mogl nagrac z tego plyte Audio-CD (uzyje Nero :D ) .. Freeware najlepiej .. standartowy Rejestrator dzwieku z pod Windowasa XP mi cos nie dziala . :? ...nagrywa "cisze" :? ... Z gory thx za pomoc pozdro piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Napraw mikrofon. Bo jesli on nie dziala to nic nie zadziala :/ On powinien zawsze dzialac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 To nie to ...na skype'ie dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 To moze to oznaczac ze jak wlaczasz Rejestrator to po prostu nie zglasnia ci mikrofonu :/ Bo nie wiem jaka moze byc inna przyczyna... :/ Wlacz rejestrator , nastepnie zacznij nagrywac i wejdz w ustawienia audio i zobaczy czy nie masz mikro na "mute" albo suwaka na samym dole ( przy 0 ).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 To moze to oznaczac ze jak wlaczasz Rejestrator to po prostu nie zglasnia ci mikrofonu :/ Bo nie wiem jaka moze byc inna przyczyna... :/ Wlacz rejestrator , nastepnie zacznij nagrywac i wejdz w ustawienia audio i zobaczy czy nie masz mikro na "mute" albo suwaka na samym dole ( przy 0 ).. 1660764[/snapback] Miales racje :D ..mialem wylaczony mikrofon w panelu od karty muzycznej . Teraz rejestrator dzwieku z windowasa mi nagrywa elegancko . :-P Dzieki za pomoc piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...