Nightwalker Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witam Mógłby mi ktoś narysować na tym zdjęciu: który pin do którego włożyć, bo mam starą płyte z DIN'em a nie posiadam takiej klawiatury ani przejściówki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Przejściówka kosztuje 5 zł :>? opłaca się :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 ale mi się nie chce iść do sklepu :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Proszę bardzo, KLIK. Edytowane 21 Września 2005 przez tech.tel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 dzięki wielkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...