AdamDyczkowski Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Kręce swoją zintegrowaną Powerstripem do 160/200 i nie mam żadnych krzaków i jest full stability, 1. czy jest jakis program którym można bardziej, podkrecic 2. gdzie zintegrowaną karte graficzna mozna sprawdzic czy sie grzeje 3. czy jest taka pasta termoprzewodzaca ktora jednoczesnie przewodzi cieplo i trzyma radiator Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Kręce swoją zintegrowaną Powerstripem do 160/200 i nie mam żadnych krzaków i jest full stability, 1. czy jest jakis program którym można bardziej, podkrecic 2. gdzie zintegrowaną karte graficzna mozna sprawdzic czy sie grzeje 3. czy jest taka pasta termoprzewodzaca ktora jednoczesnie przewodzi cieplo i trzyma radiator Adam ad.1. Bardziej to juz chyba nie da rady ad.2. na MOBO? ;) ad.3. Tak, sa kleje termoprzewodzace (np. Arctic ilver Epoxy - dwuskladnikowy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Generalnie, to z doswiadczenia wiem, ze to zwyczajnie nie dziala... Mialem kiedys do zabawy taka ze zintegrownanym Alladin TNT2, "podkrecalem" ja tntclk.exe ile chcialem, ale oczywiscie to nie dziala, szczegolnie to 200 dla pamieci, skoro korzysta z systemowej ;PPP Lepiej sprawdz sobie w jakims tescie czy masz jakakolwiek roznice w wydajnosci... Ad.3 Arctic Alumnia tez jest niezly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zintegrowaną grafe znajdziesz na mobo - mostek północny Najlepiej przetestować karte puszczając test Fill Rate w 3D Marku 2001 (wg. najlepiej pokazuje czy grafika jest podkręcona czy nie). Tutaj wyniq wskakuje navet przy kręceniu GF2GTS z PIII 450 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...