Wormsek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jest to ciekawa gra MMORPG z grafiką 2D. Ściągnijcie, zagrajcie i wypowiedzcie się. A może już gracie i też chcecie się wypowiedzieć :) Oficjalna strona: www.terragaming.net Polskie Centrum Terraworld: www.terragaming.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wormsek Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 up :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Widzę że jest to coś ala Tibia :/ Nie dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 wormsek ile czekales na aktywacje konta, bo jak podalem login haslo i email w grze to niby powinno mi wyslac maila z kodem, zarejestrowalem sie kolo 11 a tu nic ile trzeba czekac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wormsek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ja miałem po paru minutach. Z tego co wiem to zależy od tego gdzie masz. Spróbuj założyć gdzieś indziej i z tym spróbować. (Ja użyłem konta z interii :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...