Elektron Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Czy możliwe jest to że mi dysk nie wyrabia przy wyższej FSB??Dysk jak w configu IBM Deskstar 40G.Pytam sie dlatego że jak ustawie większe FSB to to zaraz mi dysk pokazuje że jaiś błąd odczytu dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 moze i tak byc jak na pci bedzie ze 44 to moze nie chciec pracowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 To jest niestety fakt miałem tak problem ze starym dyskim Segate 20 g u6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 A na ile ustawiłeś FSB i przy jakim dzielniku? Błędy moga być już przy 41MHz PCI. Ja kieruje sie zasada aby nie davać powyżej 40. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 U mnie jak miałem jeszcze celka 300a kiedy ustawiłęm procka na szyne 83mhz pci działało na 41mhz i wszystko ładnie chodziło bez żadnego ale i z tego co wiem U6 sa bardzo przyjazne podkręcniu, w przeciwieństwie do barek IV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 a ja jak miałem celka 333 i jak go na 83 dałem to mi padł IBM 15 GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Możliwe, mozliwe... niestety :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 SAD BUT TRUE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...