majki Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Naprawde szukalem ale jak zobaczylem ze znalazlo mi 50 stron topicow, przejrzalem pierwsze 20 nic nie znalazlem dlatego pisze. Jakim programem mozna podkrecic troche procesor? Jest wogole taki program czy lepiej w biosie? A do krecenia karty graf tnt2 lub geforca riva tuner jest najlepszy? Aha i jeszcze jedno przy okazji - tak w skrocie lepiej brac celerona czy athlona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Lepiej athlona jest taki program SoftFSB ale nie wiem czy teraz z nowymi procesorami sobie radzi Lepiej na płycie zmienić o ile masz dobrą i po sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Do krecenia grafy: RivaTuner Do kręcenia proca SoftFSB, ale lepiej w biosie Lepszy Athlon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Lepiej athlona jest taki program SoftFSB ale nie wiem czy teraz z nowymi procesorami sobie radzi Lepiej na płycie zmienić o ile masz dobrą i po sprawie. jelp :!: podkrecanie za pomoca programow to gowniana robota a z reszta rob jak chcesz :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...