Hondelyk Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Jak długo wyciągnie taka karta: pamięć 300@360 gpu 186@265 Przy dobrej stabilności(w quake III kaszany nie stwierdzono :P ) i temperaturze jakieś 40? mały patch: pamięć 290@350 gpu 186@290 chłodzenie całego sprzętu: wentylator (uwaga :D ) Predom Polar 5m sześciennych powietrza na minutę i max temp. w stresie ok.30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Jak długo wyciągnie taka karta: pamięć 300@360 gpu 186@265 Przy dobrej stabilności(w quake III kaszany nie stwierdzono :P ) i temperaturze jakieś 40? Zycze powodzenia... Jak ma pasc to przy parogodzinnym wysilku. Jak nie ma syfow, to moze sie nie przegrzewa. Niezly wynik. Chyba powalcze troche ze swoja jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 A propos, nie moge znalezc. Czy ktos wie jak najlepiej zamocowac radiatory do pamieci. Spadaja mi na tej tasmie klejaco-termoprzewodzacej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 to nie jest taki kosmiczny wynik zwlasza dla pamieci, ja na mx200 mialem 175@252 143@222 i chodzilo stabilnie bez artefaktow, ale chlodzenie bylo zmienione (wciaz AC) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 A propos, nie moge znalezc. Czy ktos wie jak najlepiej zamocowac radiatory do pamieci. Spadaja mi na tej tasmie klejaco-termoprzewodzacej... ja wiem tzn montowalem radiator duzy (od durona 800) na chipset przykleilem go przezroczystym silikonem na kazdym rogu malutka kropelka tego silikonu. Potem poloz karte na pare "minet" i gotowe :) trzyma mocno a odkleic sie da bo kropelka nie radze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 A propos, nie moge znalezc. Czy ktos wie jak najlepiej zamocowac radiatory do pamieci. Spadaja mi na tej tasmie klejaco-termoprzewodzacej... ja wiem tzn montowalem radiator duzy (od durona 800) na chipset przykleilem go przezroczystym silikonem na kazdym rogu malutka kropelka tego silikonu. Potem poloz karte na pare "minet" i gotowe :) trzyma mocno a odkleic sie da bo kropelka nie radze :) gdzie kupic silikon? w jakims praktikerze? sklepie chemicznym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...