Gość Pioorek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Hm... nie dawno zjarala mi sie plyta glowna (Wsadzilem pamieci nowe i sie zjaralo cos [byly wadliwe]). Zjarala sie tez plyta glowna. Dalem plyte na gware. Czekam, czekam, i po 4 tygodniach dowiaduje sie, ze nie udzielono mi gwar. bo plyte spalilem z wlasnej winy i muszze zaplacic 300 zl za nowa. No to zaplacilem. I teraz sie zastanawiam czy nie nabito mnie w butelke... zlamano tu jedno z praw dotyczacych gwar. tj. komp moze byc w servisie max 2 tyg (lub czesc do kompa). A ja mialem 4... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Hm... nie dawno zjarala mi sie plyta glowna (Wsadzilem pamieci nowe i sie zjaralo cos [byly wadliwe]). Zjarala sie tez plyta glowna. Dalem plyte na gware. Czekam, czekam, i po 4 tygodniach dowiaduje sie, ze nie udzielono mi gwar. bo plyte spalilem z wlasnej winy i muszze zaplacic 300 zl za nowa. No to zaplacilem. I teraz sie zastanawiam czy nie nabito mnie w butelke... zlamano tu jedno z praw dotyczacych gwar. tj. komp moze byc w servisie max 2 tyg (lub czesc do kompa). A ja mialem 4... 1663230[/snapback] bo może próbowałeś wsadzić je do gniazda PCI :lol2: :lol2: :lol2: Ps. sorki ale nie moglem sie powstrzymac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 nie do pci tylk odo agp [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Widze same powazne komentarze... sorry ale ja licze na normalna odpowiedz. Jak nie masz nic do powiedzenia to nie gadaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Po 14 dniach musisz otrzymac odpowiedz, czy gwarant rozpatrzyl gwarancje pomyslnie czy tez nie (tzn. czy dostaniesz nowa mobo, czy nie). Mozesz sie do tego przyczepic... Poza tym zawsze mozesz sie odwolac, ale to juz szukaj telefonu do rzecznika praw konsumenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 nie no sorry ale dales sie zrobic - nigdy bym sie nie dal zeby mi ktos ciemnote wciskal ze plyta spalila sie z mojej winy ... Zreszta widziales jakis swistek od rzeczoznawcy ?? i czy to rzeczoznawca ze sklepu czy z servisu ?? Ogolnie ja oddawalem dyski z dziurami w chipsetach spalone ewidentnie z mojej winy, popalone plyty przez zejscie codegena tez z dziurami i wszystko zawsze dostawalem nowe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 NIe dostalem zadnego swistku... a plyte dalem do sklepu. Wiem ze dalem sie zrobic, ale zalozylem ten topic, aby sie upewnic. Za glupote sie placi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 mozesz napisac o odszkodwanie do produceta(dystrybutora na polske) pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Plyte glowna kupile mgdzie indziej, i pamiec gdzie indziej. Pamiec dostane wymieniona raczej, ale plyty mi nie dano (pamieci kupywalem na apollo.pl, a plyte calkiem gdzie indziej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Do BOkonsumenta i walcz , potrwa to z rok , dwa bo moi koledzy jużtoczyli takie boje , ale dla świętego spokoju pewnie Ci w końcu nową płytę dadzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...