nowaczek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Witam! Mam pytanie dotyczące programu Speed Fan. Mam HP nx6110. Chcialem sprawdzic temperature procesora, ale nie wiem, ktory wskaznik to wlasnie owy procesor. Program pokazuje 4 temp. HD0 Temp1 Temp2 Temp3 Ktory to procesor :? A moze polecacie cos innego do mierzenia temperatury w lapkach? Dzieki za opowiedz! Edytowane 22 Września 2005 przez nowaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Witam! Mam pytanie dotyczące programu Speed Fan. Mam HP nx6110. Chcialem sprawdzic temperature procesora, ale nie wiem, ktory wskaznik to wlasnie owy procesor. Program pokazuje 4 temp. HD0 Temp1 Temp2 Temp3 Ktory to procesor :? Dzieki za opowiedz! 1663264[/snapback] zrob screena tych wynikow to ci powiem ktory to ktory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Witam! Mam pytanie dotyczące programu Speed Fan. Mam HP nx6110. Chcialem sprawdzic temperature procesora, ale nie wiem, ktory wskaznik to wlasnie owy procesor. Program pokazuje 4 temp. HD0 Temp1 Temp2 Temp3 Ktory to procesor :? Dzieki za opowiedz! 1663264[/snapback] Odpal Prime95/torture test i obserwuj która temperatura najszybciej rośnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowaczek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 zrob screena tych wynikow to ci powiem ktory to ktory 1663277[/snapback] oto i on: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 oto i on: 1663311[/snapback] w twoim wypadku to HD0 to temp dysu twardego temp1 to temp na plycie glownej ja mam jeszcze remote co oznacza temp na procku...ty tego nie masz i masz jescze local czyli lokalna w calej obudowie i tez nie masz... wiec mozliwe ze nie masz czujnika pod prockiemmasz stary procesor czy nowy?....bo jesli stary to sprawa jest prosta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnetbako Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 mam podobny problem, nie wiem jak odczytać temperatury na tym programie a sytuacja nie jest zaciekawa. Moje temp1=41, temp2=30, temp3=-1. Nie mam pojęcia co znaczy to temp3. A najgorsza sytuacja jest, że to czasem skacze do 127 stopni celsiusza i komp sie resetuje. O co to może chodzić???. Pomóżcie PLISS :sad: P.S dołączam sreena z speedfun, oraz z orginalnego programu (asus probe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 mam podobny problem, nie wiem jak odczytać temperatury na tym programie a sytuacja nie jest zaciekawa. Moje temp1=41, temp2=30, temp3=-1. Nie mam pojęcia co znaczy to temp3. A najgorsza sytuacja jest, że to czasem skacze do 127 stopni celsiusza i komp sie resetuje. O co to może chodzić???. Pomóżcie PLISS :sad: P.S dołączam sreena z speedfun, oraz z orginalnego programu (asus probe) 1663823[/snapback] zainstalujcie sobie po prostu everesta...... wszystko jest opisane po polsku i tak jak trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...