gontar- Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Mam 512 MB Elixir jakie bezpieczne max napiecie moge na nich ustawic ?? 2.8 2.9 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 pewnie i do 3,3 jak bedziesz dobrze wiac ale na dluzsza mete nie polecam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 3v pewnie non stop i będzie ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 moje chodzą od początku na 2.7v( defaultowo 2.5v) i bez problemów działają, mam 2x256mb. na 3v tez chodziły, ale to nie ma sensu bo duzego przyrostu mhz nie dało ;p( i tak cud ze to 333 i chodzą na 400 :blink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Moje Elixiry najlepiej leciały na 2,7v, osiągając na NF7 stabilne FSB 219 z timingami 2-3-2-7. Cała zabawa z napięciami to kwestia kości, na jakich zrobiono pamięć. Ja miałem Nanye, które wyjątkowo napięcia nie lubiły. Wystarczy trochę poeksperymentować i będzie ok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Moje Elixiry najlepiej leciały na 2,7v, osiągając na NF7 stabilne FSB 219 z timingami 2-3-2-7. Cała zabawa z napięciami to kwestia kości, na jakich zrobiono pamięć. Ja miałem Nanye, które wyjątkowo napięcia nie lubiły. Wystarczy trochę poeksperymentować i będzie ok :wink: 1664695[/snapback] No własnie moje to tez nanya, tylko jakoś wybitnie sie nie kręcą...no tak, ale to elixiry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontar- Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ja tez mam nanya i max to 195 wiecej ne idzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...