kamil13_w Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 mam wyrzej wymieniona karte TV i telewizja dziala dobrze...a gdy chce wlaczyc radio to mi wyskakuje blad ze nie "audio device not found" a menagerze urzadzen mam audio device leadtek (cos z karta TV i audio...) i nie wiem co robic...w telewizji glosik wszystko jest a w radiu nie ma ....i jak wchodze do opcji to mam wybrane urzadzenie "audio device winfast" czy cos takiego...wpisuje nowy kanal (eska lublin 103.6) i nei dziala...nawet nie chce wczytac kanalu...CO ROBIC POMOCY!!! dziekuje z gory za pomoc i pozdrawiam forumowiczow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 przeinstaluj stery od karty dzwiekowej i od karty tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCiffer Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 mam ta sama karte TV + SB audigy LS u mnie nie wywalilo bledu ale w radiu cisza zero dziweku :( tv dziala normalnie a radio nawet nie szumi :| nie mam pomyslu co to moze byc przeinstalowanie sterow nic nie da bo caly system nawet w miedzy czasie stawialem od nowa i to samo jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 W ustawieniach programu sprawdź co masz stawione w Audio-Out Control line u mnie jest Line-In. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 A probowales ustawic "Audio-Out Control Line" na takie samo jak w opcjach TV ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...